آسیب شنوایی در نوجوانان در حال افزایش است
حتما درباره ضرر های دنیای موسیقی امروزی با صدای بلند شنیده اید. در حالی که نوجوانان همیشه ترجیح می دهند موسیقی را با صدای بلند گوش دهند، به نظر می رسد که ظهور دستگاه های پخش موسیقی قابل حمل در همه جا باعث می شود شنوایی آنها بیش از هر زمان دیگری آسیب ببیند. طبق مطالعه اخیر گروه روانشناسی علوم اعصاب و رفتار مک کانستر در کانادا، درصد فزاینده ای از نوجوانان “عادات گوش دادن خطرناکی” دارند. یک چهارم از 170 کودک مورد مطالعه علائم وزوز گوش را احساس می کردند، یک صدای زنگ مزمن و بی وقفه در گوش که به طور معمول در بزرگسالان تا 50 سالگی ظاهر نمی شود.
اگرچه وزوز گوش می تواند موقتی باشد (مانند بعد از یک کنسرت با صدای بلند) اما بر اساس گزارش این مطالعه، می تواند نشانه ای از آسیب عصب شنوایی باشد و بنابراین احتمال دارد آسیب شنوایی دائمی را به همراه داشته باشد و این یک ضرر موسیقی از نظر علمی است که باید به آن توجه شود.
موسیقی غم انگیز اضطراب را افزایش می دهد
محققان فنلاندی بسیار علاقه مند به بررسی ضرر های شنیدن موسیقی ناسالم و تأثیر موسیقی بر روی مغز هستند ، زیرا در طی چند دهه گذشته چندین مطالعه انجام داده اند که با اطمینان نسبی نشان می دهد با استفاده از موسیقی در درمان می توان احساسات را به طور موثر تنظیم کرد. یک مطالعه در سال 2015 به این نتیجه رسید که گوش دادن به موسیقی غمگین همیشه تأثیر منفی دارد.
در مورد مضرات موسیقی غمگین بر روی سلامت روان آزمایشات جالبی صورت گرفته است. توسط MRI واکنش مغز افراد به انواع موسیقی بررسی شد. نتایج این آزمایش نشان داد تاثیر یک موسیقی غمگین با یک متن غمگین به مراتب بیشتر از تاثیرات مفی یک موسیقی غمگین با یک متن شاد است.
به عبارت ساده تر: موسیقی شاد شما را خوشحال می کند ، و موسیقی غمگین شما را ناراحت می کند ، اما موسیقی شاد همراه با شعرهای شاد شما را بیش از پیش شاد می کند ، و موسیقی غمگین با متن غمگین شما را بیشتر غمگین می کند ، حتی ممکن است در مشکلات عاطفی نیز موثر باشد.
گوش دادن یک موسیقی آرام می تواند سطح کورتیزول بدن شما را کاهش دهد و استرس شما را کم کند و همین طور برعکس.
موسیقی باعث اختلال در مطالعه و عملکرد کاری می شود
در یک مطالعه همزمان سرگرم کننده و وحشتناک درباره ضرر های موسیقی از دانشگاه ولز ، محققان توانایی افراد را برای یادآوری اطلاعات در حالی که در معرض اصوات مختلف بودند ، بررسی کردند. پنج نوع شرایط مختلف بررسی شد:
سکوتموسیقی مورد علاقهموسیقی که آن را دوست نداریمصدایی که اعداد تصادفی را تکرار می کندصدای تکرار شونده مانند صدای قاشق
به هر حال، مشخص شد که افراد در هنگام گوش دادن به موسیقی عملکرد ضعیف تری دارند – هر موسیقی، خواه مورد علاقه باشد یا خیر می تواند راندمان کاری شما را تحت تاثیر قرار دهد و آن را کاهش دهد و این یکی از آسیب های موسیقی است. در این مطالعه افراد در سکوت بهترین عملکرد را داشتند.